Adult

Puding kastard simple - Resepi Puding Kastard Jagung Mudah Simple. Confirm La Sedap Guna Santan.



Tinggal saya dengan Boy jer di rumah.


Puding Kastard Jagung Sedap, Lemak Berkrim





Resepi Puding Roti Sos Kastard Sedap Dan Simple






RESEPI PUDING ROTI BAKAR DENGAN SOS KASTAD sumber.

Lepas ini dah tiada lagi gaji bulanan.



Sama juga dengan resepi ini.







Pasti ramai akan memuji keenakannya yang tiada tandingan.


Description: Ambil sedikit puding dan warnakan dgn hijau.

Sexy:
Funny:
Views: 5450 Date: 18.02.2022 Favorited: 196 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +382reps
    Ramadhan pertama 2017 ni kita mulakan dengan kuih Puding Jagung Kastard. Buat untuk berbuka harini. Confirm terliur ni huhu Help us grow by removing adBlo .
    By: footballfutbolsoccer|||https://en-gb.facebook.com/public/Foot-Three|||https://twitter.com/ALaRocka|||https://www.youtube.com/watch?v=An5FsVi7-wk
    +357reps
    โ€“ 1 cawan tepung kastard โ€“ 1 tin jagung manis โ€“ 3/4 cawan gula pasir (boleh ubah kalau nak lebih atau kurang manis) โ€“ 3 cawan air โ€“ 1 kotak santan โ€“ 1/2 sudu teh garam CARA MEMASAK : 1. Campurkan kesemua bahan ke dalam periuk 2. Kacau sebati semua bahan. IKLAN 3. Kemudian letak di atas api yang perlahan 4.
    By: emit_remus|||https://www.facebook.com/emit.remus.54|||https://twitter.com/emitremus90|||https://www.youtube.com/watch?v=VYD1n0BEgaY
    +365reps
    1. Satukan tepung kastard dan sedikit air. Kacau hingga larut. 2. Panaskan susu segar, masukkan gula dan kacau hingga gula larut. 3. Tuang bancuhan tepung kastard dan masak dengan api sederhana hingga pekat. 4. Sentiasa kacau supaya tidak berketul. 5. Tuang ke dalam mangkuk dan tutup dengan plastik wrap. 6. Simpan di dalam peti ais sehingga sejuk.
    By: gabnworba|||https://www.facebook.com/gabnworba|||https://twitter.com/gabnworba|||https://www.youtube.com/channel/UCcZoU5gsvdiOOPRj4M7EQzg
    +237reps
    1 tin (425 gm) Jagung 1 1/2 cawan Susu Cair 3/4 cawan Gula 3 cawan Air 1 cawan Tepung Kastard Cara-cara membuat puding kastard jagung: Campurkan semua bahan di dalam periuk atau kuali. Kacau sebati kesemua bahan (tak perlu pasang api dapur dahulu) Bila semua bahan sudah sebati, baru pasangkan api. Kemudian, masak puding dengan api perlahan.
    By: AnjingNakal|||https://www.facebook.com/goodpaws.id/|||https://twitter.com/ariebgg294|||https://www.youtube.com/watch?v=I33tNB797uc
    +215reps
    Cik Nor @ No Or berkongsi resipi puding sedap yang simple dan paling mudah dibuat. Nak tambah biji jagung pun boleh juga, PUDING KASTAD JAGUNG. ADVERTISEMENT. Bahan untuk Puding: ADVERTISEMENT. IKLAN. โ€“ 1 cawan tepung kastard. โ€“ 1 tin jagung manis.
    By: Deeeb_|||https://www.facebook.com/Deeeb-201388083243851/|||https://twitter.com/deborarodrigu|||https://www.youtube.com/watch?v=2dDDeDK_XyU
offerboard.metaps.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. offerboard.metaps.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA